Fr

PEOPLE

Mediaplus: Enzo Ricciulli solo na het vertrek van Régis Watrisse

Woensdag 11 Oktober 2023

Mediaplus: Enzo Ricciulli solo na het vertrek van Régis Watrisse

Mediaplus Belgium, het media- en databureau van de Serviceplan-groep, kondigde een belangrijke managementwissel aan. Na meer dan tien jaar Managing Partner te zijn geweest, verlaat Régis Watrisse (rechts) het bureau om zijn persoonlijke ondernemersprojecten voort te zetten.
 
Vanaf nu zal Enzo Ricciulli (links) het bedrijf alleen leiden, met aan zijn zijde Bernard Lantonnois (Client Services Director), Ciska Bosschaerts (Strategic Director), Delphine Goor (Trading & Offline Media Director), Fatima Saralapova (Online Media Director) en Alice Lee (Research & Data Director).
 
Peter Vande Graveele, CEO van Serviceplan Belux: “Mediaplus België groeide vorig jaar met 22% en blijft groeien in een medialandschap dat verandert, vooral dankzij AI. Ik wil Régis bedanken voor zijn bijdrage aan dit succes en wens hem het allerbeste voor de toekomst. Enzo zal Mediaplus blijven leiden met zijn innovatieve visie op de media. De managers die hem omringen, zijn getalenteerde mensen en ook ons internationale team staat sterk. Ik ben dan ook optimistisch over de toekomst van Mediaplus in België.”

Archief / PEOPLE