Fr
Close

AGENCIES

Havas werft aan om beter te ontslaan en omgekeerd

Donderdag 2 Mei 2019

Havas werft aan om beter te ontslaan en omgekeerd

Havas Media en Havas Brussels leggen zich toe op de aanwerving van de beste talenten en creëren het ‘Havas Fire Department’: een ontwikkelingsprogramma dat starters de kans geeft om hun contract voor onbepaalde duur te beginnen met twee jaar afwisselend in het media- en het creatief bureau.
 
Gedurende deze 24 maanden krijgen de nieuwkomers vier verrijkende en gevarieerde professionele ervaringen aangeboden: digitale en traditionele media, strategie en creatie, met ook aandacht voor account management.
 
Kandidaten kunnen hun cv en begeleidende brief uploaden op de daartoe bedoelde website. De vijftien interessantste profielen worden uitgenodigd voor een presentatie rond een bepaald thema, voor een jury met experts van Havas Village, bestaande uit de CEO van Havas Media, Hugues Rey, en de CD van Havas Brussels, Werner Van Reck. De eerste geselecteerde kandidaten gaan nog voor de zomer aan de slag.
 
Het ‘Havas Fire Department’ wordt ondersteund door een wervingscampagne in digital, OOH en pers, ter attentie van de laatstejaarsstudenten van hogescholen en universiteiten.

Archief / AGENCIES