Fr

PEOPLE

Christine Brone geeft de fakkel door bij PHD

Vrijdag 24 Februari 2023

Christine Brone geeft de fakkel door bij PHD

PHD, onderdeel van Omnicom Media Group, kondigt aan dat Christine Brone, managing director van PHD Media België, na acht jaar aan het roer te hebben gestaan, het bedrijf zal verlaten. Ze blijft bij PHD tot einde maart, waarna ze wat tijd voor zichzelf zal nemen. Haar functie zal worden overgenomen door Jo Ringoet (vandaag deputy managing director) en het managementteam bestaande uit Matthieu Coulange (client partner) en Neil Vincent (operations director).

'”Vandaag laat ik een sterke organisatie achter met een solide managementteam dat PHD Media België naar het volgende niveau zal tillen, iets waar ik erg trots op ben. Deze beslissing was niet makkelijk en is niet overhaast genomen. Al langer wou ik een stapje terug zetten, maar in dit vak en met mijn temperament ga je er 300% voor of niet. Ik wil de volgende generatie alle zuurstof en ruimte geven om hun talenten voluit in te zetten terwijl ik mijn batterijen terug oplaad. PHD en de mensen die de afgelopen jaren mee gebouwd hebben, zijn me zeer dierbaar en sluit ik diep in mijn hart ”, aldus Christine Brone

Christine Brone kan prat gaan op een ruime ervaring in de mediasector. Voor ze in 2014 aan de slag ging bij PHD, was ze gedurende twee jaar managing director van Carat. Tussen 2006 en 2011 was ze managing partner van creatief bureau Openhere. Daarvoor werkte ze gedurende zeven jaar aan adverteerderszijde, bij Henkel om precies te zijn. Aan het begin van haar carrière werkte ze ook nog voor OMD en Young & Rubicam.

Archief / PEOPLE