Fr

PEOPLE

Tom Berth en Geert De Rocker vervoegen Berlin

Woensdag 2 Maart 2022

Tom Berth en Geert De Rocker vervoegen Berlin

Tom Berth en Geert De Rocker hebben Berlin Creative Studio uit het Duval Union-netwerk vervoegd als creating partners, dit aan de zijde van Lode Avet (head of strategy), Jérôme De Bruycker (CSD) en Johan Parmentier (CEO).

Tom Berth en Geert De Rocker kennen Johan Parmentier goed, aangezien ze CD van Publicis Brussels waren toen Parmentier CEO van het bureau was. Het duo werkte ook bij Duval Guillaume, FamousGrey en Happiness.
 
Tom Berth en Geert De Rocker: “Na meer dan twintig jaar conceptueel denkwerk in dienst van het kruim van de Belgische reclamebureaus is het voor ons spannend om buiten onze comfortzone te treden. Berlin Creative Studio is fris en anders. Het is een unieke creatieve, strategische denk- en doetank die doordringt tot in de kern van de business en purpose van de klant. Die met klanten mee nadenkt van productontwikkeling tot activatie. Van purpose tot
experience. Van A tot Z. De creatieve meerwaarde van Berlin zit werkelijk op elk niveau en in elk detail van wat we maken voor onze klanten. Veel relevanter en interessanter wordt het werk van een creatief niet.”

Archief / PEOPLE