Fr

PEOPLE

Play Media versterkt directieteam met Ils Neuts en Kenny Henderyckx

Vrijdag 12 Mei 2023

Play Media versterkt directieteam met Ils Neuts en Kenny Henderyckx

In zijn transformatie van tv-zender naar entertainmentbedrijf versterkt Play Media zijn directieteam. Onder leiding van CEO Jeroen Bronselaer en aan de zijde van Annick Bongers die verantwoordelijk blijft voor content en programmatie, wordt dat versterkt met de komst van Ils Neuts als chief marketing & communication officer en Kenny Henderyckx als chief strategy & finance officer.

Ils Neuts komt over van Telenet, waar ze meerdere functies vervulde en tot voor kort VP Consumer Marketing was voor alle internet, TV en mobiele producten. Ze kan prat gaan op een uitgebreide marketingervaring. Na haar debuut bij Telindus werkte ze gedurende acht jaar bij The House of Marketing en stond ze vervolgens samen met LDV United in voor de city marketing van Stad Antwerpen. In haar nieuwe rol zal ze instaan voor de marketing en communicatie rond het aanbod van Play Media, de relevantie van het mediamerk mee bepalen en het interne creatieve en productieteam aansturen. Tegelijkertijd wordt ze verantwoordelijk voor de live entertainmentactiviteiten van Play Media, met Play Zuid als nieuwste uitvalsbasis.

Ook Kenny Henderyckx komt van Telenet, waar hij Vice President New Business was en ook nauw betrokken was bij de uitbouw van The Park Playground. Eerder deed hij ervaring op in de internationale Telecom, Media & Entertainment sector, onder andere bij CapGemini TME Consulting. “Door het samenvoegen van deze twee departementen is Play Media straks nog beter gewapend om een duurzaam toekomstverhaal binnen het entertainment ecosysteem van de Telenet Groep te schrijven”, luidt het.

CEO Jeroen Bronselaer: “Het is geen geheim dat Play Media grote ambities heeft. We hebben al bewezen dat we verrassende en gedurfde content en ervaringen kunnen creëren, maar we willen verder groeien en verbreden en de lat telkens hoger leggen. Dat kan alleen als het talent dat voor en achter de schermen werkt, kan terugvallen op een solide strategie en een stevige structuur. Met een compact directieteam worden we lean en mean en kunnen we korter op de bal spelen om onze collega’s te ondersteunen in de vele projecten. Tegelijkertijd kunnen we met dit team vanuit onze respectievelijke expertises vanuit Play Media ook meebouwen aan de bredere media-activiteiten van de Telenet Group. Ik kijk er naar uit om samen met Annick, Ils en Kenny Play Media nog steviger in de markt te verankeren”.

Archief / PEOPLE