Fr

PEOPLE

Sandrine Sépul verlaat Communicatie Centrum

Maandag 29 April 2024

Sandrine Sépul heeft haar functie als algemeen directeur van het communicatie Centrum neergelegd. Er is voorlopig nog geen opvolger bekend.

Sandrine Sepul trad in 2005 aan als Algemeen Directeur van het Communicatie Centrum. Ze werkte aan de hervorming van de JEP, die in 2008 leidde tot de oprichting van een paritair samengestelde jury, een jury voor beroepsprocedures en een betere communicatie.  Later werkte zij mee aan de uitbreiding van de opdracht van de JEP.
 
Wout Dockx, interim-voorzitter van het Communicatie Centrum benadrukt: Sandrine was gedurende al die jaren de rots waarop de werking van de organisatie was gebouwd. Ze heeft de ontwikkeling van het auto-disciplinaier kader voor reclame met verve ondersteund en namens het bestuur dank ik haar dan ook voor haar inzet en toewijding. We wensen haar het allerbeste toe voor het verdere verloop van haar carrière.”
 
Ter herinnering, het Communicatie Centrum vertegenwoordigt alle spelers op de markt (adverteerders, agencies, media en platformen) die samen het principe van zelfregulering in de reclame uitdragen, zich verantwoordelijkheid willen opstellen ten opzichte van consumenten, de maatschappelijke meerwaarde van reclame aantonen en beleidsmakers met expertise bijstaan op het niveau van reclameregulering en -wetgeving.

Archief / PEOPLE