Fr

PEOPLE

Xavier Bouillon versterkt Gang

Woensdag 29 Mei 2024

Xavier Bouillon versterkt Gang

Gang, de nieuwe groep opgericht door de aandeelhouders van StoryMe die de Franse entiteiten Gang Films en Merci-Michel omvat, meldt de komst van Xavier Bouillon als creative director.
 
Renaud Goossens, CEO Gang Benelux (links op de foto): “Samenwerken met Xavier is een grote overwinning. Met zijn vele jaren ervaring en zijn indrukwekkende palmares is hij de geknipte persoon om onze adverteerders te begeleiden, maar ook een waardevolle bondgenoot voor onze partnerbureaus. Hij zal hun gids zijn doorheen onontgonnen territoria, zoals interactiviteit doorheen digitale ervaringen, content en de film.”
 
“Ik ben blij dat ik Gang kan versterken en samenwerken met zo’n getalenteerd team”, besluit Xavier Bouillon. “Vanaf onze eerste gesprekken wist ik dat het de juiste beslissing was die perfect aansluit bij de vraag op de markt naar innoverende manieren om de aandacht te trekken. Ik kan niet wachten om de grenzen van creativiteit en interactiviteit te verleggen, om onze klanten en bureaupartners te helpen om uitzonderlijke resultaten te behalen.”
 
Ter herinnering, Xavier Bouillon begon bij Y&R, alvorens aan de slag te gaan bij Duval Guillaume, Troy-Emakina, JWT-Mirum en Hilarious.

Archief / PEOPLE