Fr


Close

PEOPLE

Laurie Lacourt wordt co-CD van FamousGrey

Maandag 10 Januari 2022

Laurie Lacourt wordt co-CD van FamousGrey

FamousGrey versterkt zijn creatie met de komst van Laurie Lacourt als co-CD, aan de zijde van Peter Ampe, en als head of art.

Laurie Lacour kan bogen op heel wat ervaring die ze wereldwijd verwierf, meer bepaald in Frans-Polynesië waar ze een creatieve studio leidde; in Amsterdam waar ze werkte voor bureaus als 180 en Cloudfactory; in Parijs bij BETC, La Chose, Y&R en Publicis Sapient. In ons land was ze eerder aan de slag bij JWT, McCann, Emakina en Happiness.

Peter Ampe, creative partner FamousGrey: “Eindelijk kan ik weer in team een bureau leiden, daar heb ik lang naar uitgekeken. “Laurie en ik zijn beiden ambitieus voor merken en vullen elkaar aan qua vaardigheden. Zelfs in rechtshandigheid en linkshandigheid zijn we complementair!”

“Mijn verantwoordelijkheid wordt een extra focus op executie, zodat idee, uitwerking en resultaten altijd op hetzelfde niveau zitten”, besluit Laurie Lacourt. “Ik ben ook blij dat ik hier monteurs en een geluidsstudio terugvind en dat er met Famous Relations ook pr-expertise aanwezig is.”

Archief / PEOPLE