Fr
Close
< TERUG NAAR DE LIJST

Account Manager


  Voltijds   Ervaren (geen managementrol)   Bachelor   French   Vast contract
Vrijdag 18 Juni 2021


LN24, 1ste Belgische 360°nieuwszender, verkozen tot "Media Brand of the Year" in 2021, is op zoek naar een Account Manager om haar business te helpen ontwikkelen.  

Binnen LN24 Brandhouse beheert en ontwikkelt u een klantenpotefeuille, die gericht is op een high-end affiniteitsdoelgroep. Als lid van dit groeiende team bent u een referentie voor corporate adverteerders. U prospecteert en ontwikkelt de omzet van uw klantenportefeuille en positioneert uzelf als een echte media/ crossmediastrategie strategieconsultant voor uw klanten.  

Je belangrijkste opdrachten zijn:

  • Ontwikkelen, controleren en binden van een portefeuille van adverteerders (sectorale en regionale aanpak) - Verkoop aan uw klanten van diverse oplossingen op maat
  • met uitzondering van spots die door de reclameafdeling van LN24 op de markt worden gebracht
  • waaronder sponsoring, vervorming, integratie van merkinhoud, en alle media van LN24: televisie, digitale media (web, applicatie, display, video, mobiel).
  • U stelt ook diversificatieoplossingen voor LN24 Brandhouse voor aan uw klantenportfolio: verhuur van studio’s, evenementen, brand publishing, enz.
  • Animatie en coördinatie van een onafhankelijk verkoopteam actief in verschillende sectoren  

Profiel:

U hebt hoger- of een universitair diploma en hebt minstens 3 jaar ervaring in de verkoop van communicatieoplossingen. U spreekt vloeiend Frans en idealiter ook Engels en/of Nederlands. U hebt een zeer sterk commercieel temperament en belangstelling voor de media- en informatie-industrie. Uw nieuwsgierigheid, analytische vermogen en uitstekende intermenselijke vaardigheden zullen u in staat stellen uw opdrachten tot een goed einde te brengen. Je weet te overtuigen, bent nauwgezet en georganiseerd, en kan zowel in teamverband als projectmatig werken.      

 
Aanbod:

Wij bieden u een voltijds vast contract of een contract op zelfstandig basis, een aantrekkelijk salarispakket inclusief vast salaris met interessante commissie.  

Heb je interesse? Stuur uw CV en sollicitatiebrief naar jobs@ln24.be

Solliciteren
LN24
Rue de genève 175, 1140 Bruxelles

LN24 is de 1ste Belgische 360°nieuwszender, verkozen tot "Media Brand of the Year" in 2021.Contactpersoon
Stéphan Salberter
ssalberter@ln24.be