Fr

CREATIONS

Spa introduceert een pil die beter doet drinken

Maandag 30 Januari 2023

Spa introduceert een pil die beter doet drinken

Volgens het onderzoeksbureau Indiville drinken twee op drie Belgen te weinig water. Anderzijds consumeren zij steeds meer vitamines en andere voedingssupplementen, wat blijkt uit cijfers van Newpharma, dat sinds 2020 een omzetstijging van meer dan 40% noteert voor deze producten.

Met deze twee vaststellingen in het achterhoofd heeft Happinnes ‘Placeb'eau’ voor Spa bedacht. Dat is een nieuwe pil die, zoals de naam al aangeeft, helemaal niets bevat, maar die als bestaansreden heeft om  een nieuwe routine te creëren voor de Belgen, door hen uit te nodigen acht keer per dag een ‘Placeb'eau’-pil in te nemen met een groot glas puur water, dat wil zeggen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water voor een volwassene...

Een vernuftig trucje van Spa om alle Belgen aan te moedigen om meer water te drinken en beter zorg te dragen voor hun lichaam. ‘Placeb'eau’ is beschikbaar in de COOP-apothekers, alsook bij Bio Shop en op een online platform.

Het initiatief wordt ondersteund door een radiospot en een online video. Het past in de algemene missie van Spa: ‘Beter drinken. Beter leven’.

Archief / CREATIONS