Fr


Close
< TERUG NAAR DE LIJST

Content Creative


  Temps plein   Junior   Bachelier   Dutch, English   Contrat permanent
Woensdag 23 Maart 2022


Als Content Creative bij WAVE creëer je boeiende, unieke verhalen, campagnes, social content én formats die fans dat tik-tok-keltje extra beleving bezorgen.

Jij weet als geen ander waar fans nood aan hebben – want je bent er zelf een – en hoe je dit kan vertalen in creatieve (social media) concepten, social storytelling en verschillende formats die de nodige stopping power bezitten en aanzetten tot actie!

Je beschikt over een degelijke marketingkennis, combineert dit met je fingerspitzengefühl en kent het social medialandschap als geen ander. Je leeft erin.

De nieuwste trends volgen jou op de voet en niet omgekeerd. Je gebruikt al deze kennis om creatieve en strategisch onderbouwde content voor een specifieke (fan)doelgroep te creëren.

Je beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden en je werkt al even vlot zelfstandig als in teamverband. Verder vormen deadlines en multitasken geen probleem voor jou.

Solliciteren
WAVE Agency
Alfred Nichelstraat 14, Aalst

WAVE Agency is een professioneel marketingbureau en tevens een fijne groep van sport- en muziekfans die hun marketingexpertise elke dag omzetten in unieke, doelgerichte en creatieve campagnes en verhalen voor hun klanten. Wij denken altijd ‘fan first’ en werken samen met merken, clubs, federaties, atleten en muzikanten aan een relevante fan- én merkbeleving. Of die nu digitaal is, langs de kasseistroken van Parijs-Roubaix of in een Werchterse wei staat opgesteld, dat maakt ons niet uit. We bedenken de strategie, het concept en staan in voor de uitwerking én productie van onze campagnes.Contactpersoon
Ilse Van Lerberghe
Ilse@wave-agency.com