Fr
Close

INTELLIGENCE

Seen from Space: Online streams with Devils inside

Vrijdag 6 Juli 2018

Seen from Space: Online streams with Devils inside

Niet alleen op televisie zorgt de Wereldbeker van de Rode Duivels voor vuurwerk in de statistieken. De opvolging van de streams op het internet door het CIM tonen ook een koortsachtige bedrijvigheid die meestal overeenstemt met de prestaties van ons nationale elftal op de Player Sporza (VRT) en de Player RTBF Sports.

Wellicht kwam het omdat de match gespeeld werd tijdens de kantooruren, maar voor die kanalen was het record gedurende enige tijd in handen van de wedstrijd tegen Panama. De achtste finale tegen Japan scoorde nog beter, maar de piek voor deze wedstrijd vond in tegenstelling tot die tegen Panama pas de volgende dag plaats. De epische comeback van de Rode Duivels creëerde duidelijk een dorst naar extra informatie en commentaren. Bovendien wilden velen vast opnieuw de hoogtepunten van deze voetbalthriller van het jaar (of van de eeuw) opnieuw bekijken.

De gebruikte exploitatietool (Gemius OLA) houdt enkel rekening met de in België behaalde resultaten. Het aandeel van onze landgenoten in het buitenland wordt dus niet meegerekend.
 

Archief / INTELLIGENCE