Nl


Close
< RETOUR A LA LISTE Voir la video

senior lifestyle PR consultant & influencer - tweetalig


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Bachelier   French, Dutch, English   Contrat permanent
Jeudi 24 Juin 2021


Jouw functie
Voor je B2C-klanten (focus op fmcg, lifestyle, interieur, food...) ben je een ervaren gids in de media- en influencerwereld. Je verzorgt de persrelaties, stelt creatieve pr-strategieën en -plannen op en stuurt die zowel proactief als reactief bij. Daarbij speel je steeds alert in op trends en ad-hoc-communicatienoden. Je weet je klant steeds professioneel te adviseren en de relevante doelgroepen snel te identificeren. Je organiseert creatieve persevents, persconferenties, persreizen en acties voor/met influencers die je tot in de puntjes verzorgt. Je weet dat, naast de pers, de influencers even belangrijk zijn en je kent ze dan ook bij naam en toenaam.

Jouw profiel
Na je hogere opleiding heb je minimaal 7 jaar ervaring opgedaan in een pr-bureau of in een aanverwante sector. Heb je interesse in food en beverage, interieur, lifestyle en fashion? Beschik je daarnaast ook nog eens over een vlotte pen en ben je tweetalig? Dan ben jij de man/vrouw die we zoeken. Alleszins vind je prima je weg in het medialandschap, zowel de traditionele als de nieuwe, elk met hun specifieke troeven en beperkingen. Je werkt goed samen in een team, maar je kan ook zelfstandig je plan trekken.

Ons aanbod
Je mag een boeiende job verwachten met flink wat afwisseling en uitdagingen. Samen met je collega’s ga je steeds gedreven op zoek naar geïntegreerde en creatieve communicatieoplossingen.

Postuler
RCA
Koningin Astridlaan 38, 3500 Hasselt

RCA, een van de grootste onafhankelijke communicatiebureaus in België, staat garant voor een aangename en bruisende werkomgeving en een ongedwongen sfeer (de RCAfés op vrijdagnamiddag zijn hier een mooi bewijs van). In ruil voor je inzet bieden we je een aantrekkelijk loon aangevuld met een interessant pakket extralegale voordelen en een eigen opleidingsaanbod via onze RCAcademy.Personne de contact