Nl
< RETOUR A LA LISTE


Uitgever


  Temps plein   Directeur   Bachelier   Dutch   Contrat permanent
Mardi 23 Août 2022


Als uitgever van Apache (apache.be) ben je verantwoordelijk voor het commerciële succes van de nieuwssite Apache en Apache Magazine. Je werkt de strategie uit, vertaalt dit in actieplannen en voert deze samen met je collega’s uit.

Uitgever, een nieuwe cruciale functie binnen Apache, vereist managementtalent, kennis van het reilen en zeilen in de mediasector en de zin om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je realiseert onze groeiambities inzake abonnementen en omzet.

Functieomschrijving

  • Dankzij je organisatietalent en je creativiteit maak je van elke sales- en marketingactie een succes. Je realiseert een duurzame groei van het abonneebestand en beheert een substantieel deel van het budget.
  • Je schrijft nieuwsbrieven en posts op sociale media, je bedenkt campagnes zodat de berichtgeving en andere ervaringen van Apache, zoals rechtszaken, een breed publiek bereiken. Je zet Apache als een eigentijds merk in de markt.
  • Je denkt na over de toekomst van Apache en je verkent groeimogelijkheden.

Profiel
  • Je hebt vijf jaar ervaring in het vermarkten van mediaproducten.
  • Je hebt een hart voor onderzoeksjournalistiek. Je verzoent onafhankelijke journalistiek met een commerciële aanpak. Je bent loyaal aan de missie van Apache.
  • Je bent stressbestendig en je kan snel schakelen. Je kan uitstekend communiceren en inspireren. Je bent een leidinggevende die graag in teamverband werkt.

Aanbod
  • Een voltijdse job als uitgever. Het contract voor onbepaalde duur, met eventueel proefperiode (in loondienst, freelance of via vennootschap), bespreken we samen.
  • Een kantoor in hartje Antwerpen, vlakbij het centraal station. Thuiswerk kan sporadisch, maar we hebben jou graag op de redactie.
  • Boeiend en maatschappelijk relevant werk.

Interesse? Stuur ten laatste op 25 september 2022 een mailtje met je cv, je motivatie, je referenties en je financiële verwachtingen naar onze hoofdredacteur Karl van den Broeck: karl@apache.be.

De selectieprocedure omvat onder andere interviews en een assessment.

Postuler
Apache - De Werktitel cv
Turnhoutsebaan 110, 2140 Borgerhout

Het onafhankelijke journalistieke medium Apache legt machthebbers het vuur aan de schenen. De onderzoeksjournalisten nemen de tijd om bloot te leggen wat er misloopt, streven impact na en laten zich niet leiden door snel commercieel gewin. De Werktitel, een waardengedreven, progressieve en winstgevende coöperatie, geeft Apache uit.Personne de contact
Karl van den Broeck