Fr

TECH

Slush strijkt neer in Leuven

Donderdag 21 September 2023

Slush strijkt neer in Leuven

Slush is wellicht een van de beste ontmoetingsplaatsen voor start-ups en investeerders in de techwereld. Het event vindt elk jaar plaats in Helsinki en brengt bijna 5.000 bedrijven, 3.000 investeerders en meer dan 10.000 deelnemers samen. En nu komt het ook naar België.
Leuven Slush'D werd opgezet door Roald Parmentier, zelf een investeerder. “Maar al te vaak bouwen we nog steeds uitstekende producten en tools voor onszelf in ons eigen land, terwijl hun internationale potentieel onbenut blijft”, legt hij uit.

“Met dit initiatief willen we onze producten onder de aandacht brengen en dat doen we in samenwerking met ons Finse "moederbedrijf’.”
 
De eerste editie van Leuven Slush'D vindt plaats op 12 oktober en er zullen 50 start-ups, 300 ondernemers en 250 nationale en internationale investeerders aanwezig zijn. Er staan ook tal van conferenties op het programma, met enkele van de belangrijkste namen in de Belgische investeringswereld, onder wie Lorenz en Boris Bogaert, en ondernemers zoals Pieterjan Bouten (Showpad) en Jan Hollez (Deliverect).
 

Archief / TECH