Fr

AGENCIES

Serviceplan Belux associeert zich met Ludwig in Luxemburg

Maandag 4 September 2023

Serviceplan Belux associeert zich met Ludwig in Luxemburg

Serviceplan Belux heeft een alliantie afgesloten met Ludwig in Luxemburg om aldus het communicatiebureau Serviceplan Belux x Ludwig te vormen. Die zal geleid worden door Charles Nadler (rechts op de foto), aan de zijde van Nancy Delhalle en Peter Vande Graveele, respectievelijk COO en CEO van Serviceplan Group.

De alliantie werd ingegeven door de gedeelde ambitie om nieuwe communicatiekansen te creëren in het groothertogdom. Dankzij dit partnerschap biedt Serviceplan BeLux x Ludwig zijn klanten voortaan een 360°-communicatieaanbod dat in-house expertise inzake creatie, productie, media, digital en strategie omvat, ondersteund door een grondige kennis van de Luxemburgse markt.
 
Serviceplan BeLux x Ludwig wordt gelanceerd met een eerste gemeenschappelijke klant, de groep Emile Weber, marktleider op het vlak van mobiliteit, businesstrips en -events in de Grande Région. Serviceplan BeLux x Ludwig ontwikkelde voor de klant ‘All About Your Journey’ een nationale multimediacampagne om de nieuwe identiteit van Emile Weber te promoten. Die diende ook om de belangrijkste diensten en nieuwe baseline van Emile Weber in de verf te zetten.

Daarnaast beheert Serviceplan BeLux x Ludwig de lokale communicatie van Aldi.

Archief / AGENCIES