Fr

BRANDS

Aperol Spritz opent eigen District in Brussel

Woensdag 7 Juni 2023

Aperol Spritz opent eigen District in Brussel

In het kader van zijn ‘Join The Joy’ campagne pakken Campari en zijn merk Aperol Spritz uit met een grootschalig event. Van 21 juni tot 2 juli opent het merk op het Poelaertplein in Brussel zijn Aperol District. Bedoeling: mensen de gelegenheid bieden om te genieten van een aperitiefmoment in een uniek kader, waarbij de muziek het tempo bepaalt.

Op het programma: een open air -event op woensdag 21 juni op het Poelaertplein, een rooftop met uitzicht op het Justitiepaleis en een programma met getalenteerde DJ’s, een wedstrijd in samenwerking met de horecapartners waarmee onder andere overnachtingen in The Hotel gewonnen kunnen worden, enzovoort.

De actie is het resultaat van een samenwerking tussen FamousGrey dat instaat voor de website en het digitale gedeelte, FamousRelations dat de PR en influencer marketing voor zijn rekening neemt en Butik Agency dat het event in goede banen leidt.

“Het Aperol District kenmerkt de waarden van ons merk: gezelligheid, spontaniteit, het delen van momenten met vrienden en natuurlijk de liefde voor muziek. Met zijn motto “Join the Joy” en zijn iconische cocktail, nodigt Aperol Spritz je uit om zijn gloednieuwe concept te ontdekken, dat een zomerse must belooft te worden in Brussel”, aldus Francesca Arcangeli, Marketing Director van Campari Group Benelux.

Archief / BRANDS