Fr

PEOPLE

Roxane Serruys naar Seedtag als sales director België

Donderdag 25 Mei 2023

Roxane Serruys naar Seedtag als sales director België

Seedtag dat sinds het najaar van 2002 in België gevestigd is, versterkt zijn aanwezigheid in ons land met de aanwerving van Roxane Serruys als sales director.

Sinds zijn oprichting in 2014 in Madrid positioneert Seedtag zich als leader inzake contextuele reclame in Europa en Latijns-Amerika. Het bedrijf dat opgericht werd door twee ex-werknemers van Google, telt vandaag 450 medewerkers in 15 landen, waaronder België.

Op basis van haar ruime commerciële ervaring in media en AdTech is het de taak van Roxane om een salesteam samen te stellen. Dat zal Seedtag positioneren als leader inzake contextuele targeting in België. Over deze expertise preciseert Seedtag dat “adverteerders almaar vaker op zoek zijn naar een oplossing om consumenten efficiënt te bereiken in een cookieloze toekomst”.

Roxane begon haar carrière bij Havas in België en OMD in Nederland. Daarna stapte ze over naar sales bij JustPremium in Nederland en werkte de aanwezigheid van dit bedrijf uit in België, Frankrijk en Italië.Voor ze Seedtag vervoegde, was ze sales manager bij geolokalisatieplatform Locala.

Archief / PEOPLE