Fr

CREATIONS

Mediacom brengt Club Originals van adidas tot leven

Woensdag 24 Mei 2023

Mediacom brengt Club Originals van adidas tot leven

“Cultuur wordt niet gevormd of bepaald door individuen. Cultuur ontstaat door een collectieve inspanning, op basis van vele subculturen die over een lange periode samenkomen. Club Originals viert creativiteit in de wereld van muziek, kunst, stijl en beweging”, aldus adidas op zijn website.
 
De Belgische Club Originals wordt belichaamd in een campagne van MediaCom Creative Futures, de creatieve tak van het gelijknamige mediabureau, die voldoet aan de opdracht van adidas om “grensverleggend talent te belichten om een nieuwe generatie van vooruitstrevende creatieve geesten te inspireren”.
 
Het bureau werkte hiervoor samen met creatief, influencer en ondernemer Tonya Mas en een reeks artiesten, onder wie fotograaf Raia Maria Laura, evenementenorganisator Bao-An, dj's Zoey Hasselbank en Faisal, muzikant en producent Chuki Beats, en danser en choreograaf Kanessa.
 
De campagne wordt uitgerold op YouTube (hier, daar en hier bijvoorbeeld) alsook op de website enfntsterribles.com en op affiches (straten, stations, winkelcentra, enz.) in Brussel en Antwerpen, in samenwerking met Mediafield, Blow Up, JCDecaux, Clear Channel, Lijncom en Mobilad.

Archief / CREATIONS