Fr

AGENCIES

Hungry Minds zet zijn groei verder in de schoot van Vertical Group

Woensdag 26 April 2023

Hungry Minds zet zijn groei verder in de schoot van Vertical Group

Om zijn positie als Franstalig creative lead agency te versterken, kondigt Hungry Minds aan dat het besloten heeft zijn groei binnen Vertical Group voort te zetten, en dit zonder zijn naam, strategie, organisatie of management te veranderen.

De oprichter van Hungry Minds, Emmanuel Briard, blijft CEO en zal zich concentreren op de integratie en de samenwerkingen met de groep, met aan zijn zijde Damien Ronday (CCO), Stéphane Henry (CBO), Jérôme Vandewatere (COO) en Sophie Woillard (CFO).

Verder treedt Emmanuel Briard toe tot het aandeelhouderschap van Vertical Group en wordt hij vicepresident waarbij hij verantwoordelijk wordt voor de ontwikkeling in Noord-Europa.

Vertical Group, dat opgericht is in 2018, is aanwezig in de grote Franse steden, via een netwerk van 20 bureaus en 300 medewerkers. Het model is gebaseerd op decentralisatie, mobiliteit en wendbaarheid van talenten, waardoor de groep bedrijven en organisaties op een structurele manier kan ondersteunen.

België is de eerste stap in de Europese ontwikkeling van Vertical Group, die snel met andere bureaus in zee wil gaan in enkele sleutellanden, zoals Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Spanje en Italië.

Vertical Group onderstreept dat dankzij deze strategie alle klanten kunnen profiteren van talrijke contactpunten in Europa, maar ook van bureaus die verschillende specialiteiten en vaardigheden kunnen bundelen die nodig zijn voor een MarCom-aanbod waarin een affiniteits-, transnationale en multiculturele aanpak wordt geïntegreerd.

Emmanuel Briard, CEO Hungry Minds: “Bij Vertical hebben we mensen ontmoet die onze visie op de toekomst van ons bedrijf delen, die dezelfde ‘challengers spirit’ hebben, maar vooral die binnen de bureaus van de Groep – die bewust op mensenmaat is gebouwd – de ingrediënten erkennen en behouden die nodig zijn voor het succes van een bureaus: nauw contact met de klanten, sterke waarden en wendbaarheid.”

“Hungry Minds, dat kan bogen op twintig jaar ervaring en enkele prachtige verwezenlijkingen, zal kunnen rekenen op onze verschillende skills en sectorexpertise om zijn aanwezigheid te vergroten en zijn markt beter te bedienen”, besluit Yann Rambaud, voorzitter en oprichter van Vertical Group. “We zijn erg trots om de medewerkers en het merk Hungry Minds te integreren in onze internationale activiteiten. De komst van Emmanuel Briard in ons team zorgt nu al voor een mooie dynamiek om samen te bouwen aan de toekomst buiten de Belgische grenzen.”

Archief / AGENCIES