Fr

CREATIONS

Secondfloor toont respect voor WBP

Donderdag 23 Maart 2023

Secondfloor toont respect voor WBP

Eén op de drie huishoudhulpen is slachtoffer van ongepast gedrag. Om dit gevoelige onderwerp op de agenda te zetten, heeft Secondfloor voor WBF – FDS twee nieuwe gamma’s huishoudelijke producten ontwikkeld en deze vervolgens in de markt gezet en verkocht.

De eerste bestaat uit drie producten: ‘Intimidatie’, ‘Discriminatie’ en ‘Agressie’, waarbij de efficiëntie wordt geprezen in drie films die poetsproducten parodiëren met op het scherm alle codes uit het genre: de tandpasta smile tijdens het poetsen, het product ‘in our face’ en een voice-over die de feilloze efficiëntie prijst met daarbij een vrolijk achtergrondmuziekje. Behalve dat in deze spotjes de glimlach behoorlijk geforceerd is, de stem donker klinkt en de muziek ijzingwekkend is en vooral dat het product inefficiënt is, dit in tegenstelling tot de producten uit het tweede ontwikkelde gamma onder de noemer ‘Respect’.

‘Ik toon respect’ wordt gevoerd via filmpjes, posters, SoMe, content en een website. Er is ook nog een film waarin we klanten in een supermarkt zien die geconfronteerd worden met producten met choquerende namen.

Archief / CREATIONS