Fr

AGENCIES

Lucy verzekert Assuralia & PensioPlus

Dinsdag 7 Maart 2023

Lucy verzekert Assuralia & PensioPlus

Lucy heeft een nieuwe campagne voor Assuralia en PensioPlus ontwikkeld, respectievelijk de federaties van verzekeraars en pensioenfondsen, dit om het aanvullend pensioen te promoten en het vertrouwen van jongeren in het pensioensysteem te versterken.
 
Om deze jonge doelgroep te bereiken besloot Lucy om in een online video zombies een duidelijke boodschap te laten verkondigen: ‘Het einde van de wereld is nog niet voor morgen. Denk daarom vandaag al aan je pensioen.’
 
De video van 30” wordt verspreid via Facebook, Instagram, YouTube, VTM Play en RTL Play. Bij de online video hoort de campagnewebsite, www.mijnpensioenaanvullen.be, die meer uitleg geeft over de vier pensioenpijlers en meer specifiek het aanvullend pensioen (de tweede pijler).
 
Via de verspreiding van de online video en de website willen Assuralia en PensioPlus niet enkel jonge werknemers sensibiliseren, maar hen ook aanmoedigen om hun pensioensituatie regelmatig in het oog te houden. De campagne wil bij de doelgroep een reflex kweken om het onderwerp op sleutelmomenten in de carrière te bespreken met hun huidige of toekomstige werkgever.

Archief / AGENCIES