Fr

AGENCIES

Itzu vindt de juiste personen bij Cayman

Maandag 6 Maart 2023

Itzu vindt de juiste personen bij Cayman

De hr-partner Itzu heeft Cayman gekozen om zijn naamsbekendheid bij jongeren en jongvolwassenen, die een eerste job zoeken of een nieuwe job zoeken na een eerste werkervaring, te verhogen.
 
‘Wel de juiste persoon op de juiste plek? Itzu. It’s you we care about.’ heeft als uitgangspunt de beroemde sprookjes waarbij de rol van de personages is veranderd om aldus het belang van de juiste persoon voor de juiste job aan te tonen.
 
De campagne wordt gevoerd in SoMe (Instagram, YouTube, TikTok en Facebook) met visuals en een video, in radio met drie spots van 30” en 10”, alsook een sonic branding om de naamsbekendheid van Itzu te versterken. De productie is het werk van Sonhouse.
 
Kristien Moelens, marketing director Itzu: “We voelden meteen een goede ‘match’ met dit team dat onze behoeften goed aanvoelt en tegelijkertijd zeer creatief uit de hoek komt. Cayman toverde dit ludieke sprookjesconcept uit hun hoed om op een creatieve manier aan onze naambekendheid te werken, en tegelijk ook het imago van Itzu als dé rekruteringspartner voor jongeren te versterken. We zijn erg tevreden over de uitwerking van deze creatieve campagne en kijken uiteraard uit naar een happy end!”

Archief / AGENCIES