Fr

AGENCIES

Happiness opent een bureau in Amsterdam

Woensdag 1 Maart 2023

Happiness opent een bureau in Amsterdam

Foto: Van Santen & Bolleurs | vansantenbolleurs.com

De Belgische groep Happiness Anywhere verspreidt het virus van optimisme en positivisme vanaf 1 maart ook in Nederland.
 
Vanaf die datum is de Belgische groep Happiness Anywhere na Brussel en Ho Chi Minh City (Vietnam) ook aanwezig in Nederland, waar de groep Happiness Amsterdam opende.
 
Het Amsterdamse bureau wordt mee opgericht door Iris Minnema (ex DDB Amsterdam, DDB Dubai en Grey Amsterdam) als CEO & Business Partner; Daan de Raaf (ex DDB & Tribal en JWT/WundermanThompson) als Strategy Partner; en Joey Boeters Boeters en Nik Sluijs (ex Fitzroy, Wunderman Thompson, INDIE en Duval Guillaume) als Creative Partners.
 
Happiness Amsterdam start met projecten voor klanten van Happiness Anywhere, Marktplaats en Spa, en eigen projecten voor Nationale Vacaturebank en Soilmates.
 
Karen Corrigan, Co-Founder & CEO Happiness Anywhere: "We zijn heel erg blij met het team dat Happiness zal verspreiden in Amsterdam. Mensen met één voor één een top track-record in ons zwaar onderschatte vak. Met net zoals bij Happiness Anywhere opnieuw een vrouw als CEO en een combinatie van frisse creatieve toptalenten en een ervaren topstrateeg. Samen vormen ze het Creative Management van het bureau. Geen creatie voor de creatie. Geen strategie om de strategie. Alles werkt samen naar 1 doel toe: Happiness verspreiden, ook via het werk."
 
"Dit doen we reeds sinds 2021 voor Markplaats met Daan De Raaf als hoofdstrateeg. Vanaf nu zullen ook Iris, Joey en Nik zich bij het team vervoegen en samen met mij en Karen de purpose-gedreven communicatie van Marktplaats en het Belgische 2dehands verder vormgeven. Dit kernteam kan een beroep doen op alle talenten binnen Happiness Anywhere, voor Marktplaats en alle andere merken die nog volgen", besluit Happiness Anywhere CCO Geoffrey Hantson.

Archief / AGENCIES