Fr

CREATIONS

Bridgeneers en Broederlijk Delen hardcore voor 25%-revolutie

Zondag 26 Februari 2023

Bridgeneers en Broederlijk Delen hardcore voor 25%-revolutie

Het Leuvense bureau Bridgeneers trapte vorige week de vastencampagne van Broederlijk Delen af. Die roept op om aan te sluiten bij de 25%-revolutie. Het idee? Als een kwart van de bevolking ervoor kiest om in actie te komen voor verandering, kunnen we het heersende systeem in onze wereld - dat ongelijkheid in de hand werkt en belastend is voor de aarde - doen kantelen in het voordeel van mens én planeet.

Daarvoor kiezen in onze samenleving is best wel radicaal. Dus wie al eens een actie op poten zette of een gift deed voor het goede doel, wie lid is van een Facebookgroep die naar een betere wereld streeft of het manifest van de 25%-revolutie op de website van Broederlijke Delen ondertekende, die mag zich een hardcore activist noemen.

Om die revolutie kracht bij te zetten, zorgde Bridgeneers voor een opvallende video- en radiospot. Vanaf 27 februari is de tv-spot als Boodschap van Algemeen Nut te zien op één en Canvas en de radiospot te horen op Radio 1 en Radio 2. Via de website (waar je ook het manifest van de revolutie vindt) kan campagnemateriaal aangevraagd worden. En op de sociale media van Broederlijk Delen worden verschillende hardcore activisten in de kijker gezet.

Archief / CREATIONS