Fr

BRANDS

Nike biedt Netflix-abonnees fitnesslessen aan (by Focalys)

Woensdag 22 Februari 2023

Nike biedt Netflix-abonnees fitnesslessen aan (by Focalys)

Nike investeert in Netflix om de mentale en fysieke gezondheid van de abonnees van de streamingdienst te verbeteren. Sinds 30 december 2022 biedt het bekende merk zijn app ‘Training Club’ gratis aan de leden van Netflix aan. Daarop vinden die zowat 30 uur aan oefeningen om aldus het hele jaar fit te blijven. Een intelligente branded utility voor liefhebbers van series en films.

Netflix-abonnees kunnen voortaan, ongeacht hun abonnementsformule, toegang krijgen tot het VOD-platform om daar te sporttrainingen te streamen die het hele jaar door beschikbaar zijn in de ‘Nike Training Club’ app. In een eerste fase zet ‘Nike Training Club on Netflix’ vijf programma's, in de kijker zoals ‘Two Weeks to a Stronger Core’ of ‘Feel-Good Fitness’, met lessen die gegeven worden door gerenommeerde coaches.

Verdere pakketten met sessies zullen het hele jaar door worden aangeboden. Ze zullen de lancering van nieuwe collecties van het merk opfleuren. In totaal zijn er 30 uur aan lessen in meer dan tien verschillende talen beschikbaar en dit voor alle niveaus. Het initiatief werd begin dit jaar gepromoot bij Netflix-abonnees wereldwijd.

Met dit betaalbare initiatief trekt Nike de komende twaalf maanden op een slimme manier de aandacht van 223 miljoen Netflix-abonnees wereldwijd. Het merk verbetert ook zijn merkimago door een nuttige dienst aan te bieden aan al diegenen die te lang voor hun scherm blijven zitten. Bovendien is de dienst voor een keer niet eenmalig, maar wordt het hele jaar door geactiveerd. Dat levert betere resultaten op, omdat de actie in de tijd wordt gespreid.

Archief / BRANDS