Fr

MM TV

MM Tech Club #1 - Interview

Donderdag 23 Februari 2023

MM Tech Club #1 - Interview

Tijdens onze eerste MM Tech Club die gewijd was aan de virtuele wereld, verwelkomden we op het podium Stefanie De Regel (One XR), Frédéric Martins en Sophie Nicaise (ING).

Hun deelname gaf aanleiding tot een boeiend gesprek over deze virtuele universa, hun evolutie en de mogelijkheden voor merken om ze te integreren in hun marketingstrategieën.

In de marge van het event gaven ze ons een interview waarin ze hun belangrijkste bedenkingen, ervaringen en adviezen delen.

Stefanie De Regal heeft het over de beste aanpak van virtual reality (VR) en augmented reality (AR) projecten op basis van haar ervaringen, onder andere met het Walking Museum. Sophie Nicaise en Frédéric Martins vertellen over het ontstaan van het #Deviltime-project op Roblox met de Rode Duivels en de RBFA en over de stappen die nodig waren om het project op te zetten.

Van Sophie Nicaise horen we dat het project van het Poolse ING-team dat aan de basis ligt van #Deviltime sindsdien een grote evolutie heeft doorgemaakt door 55.000 deelnemers bij elkaar te brengen voor een virtueel concert en door 1 miljoen bezoekers te bereiken op hun "My City ING".