Fr

AWARDS

Isabelle De Bruyne (CFE) verkozen tot Sustainability Professional 2023

Zaterdag 18 Februari 2023

Isabelle De Bruyne, chief sustainability officer bij CFE - een bedrijf actief in België, Luxemburg en Polen dat gespecialiseerd is in duurzame bouw, vastgoed en multitechnische diensten – won de titel van Sustainability Professional 2023, een award georganiseerd door Time4Society en het VBO.
 
De prijs wordt toegekend aan een persoon die duurzaamheidsinitiatieven inspireert, opzet of implementeert in zijn bedrijf of organisatie. De jury verkoos Isabelle De Bruyne vanwege haar acties om de bouw- en renovatiesector te verduurzamen.
 
Zij haalde het van twee kandidaten die de titel van duurzaamheidsambassadeur kregen: Pascale-Marie Barriquand (Head of Corporate Social Responsibility Strategy, Innovation & Business Development bij Luminus) en Bruno Van Sieleghem (Sustainability & CR Manager bij The Cotton Group).
 
Daarnaast werden de Sustainability Pioneer 2023 awards uitgereikt aan Raoul Nihart, CEO van Luminus Solutions, en Monica Santalena, medeoprichtster van de vzw 100.000 Ondernemers België.
 
Lees hier meer.

Archief / AWARDS