Fr

AWARDS

WFA verkiest Cristina Diezhandino tot Global Marketer of the Year 2022

Woensdag 15 Februari 2023

WFA verkiest Cristina Diezhandino tot Global Marketer of the Year 2022

Cristina Diezhandino, global chief marketing officer van Diageo, werd door de WFA verkozen tot Global Marketer of the Year 2022. Het was al de tweede keer dat ze doorstootte tot de shortlist van de ranglijst. Ze vervult haar functie sinds juli 2020, toen ze ook toetrad tot het Executive Committee van de groep.

Stephan Loerke, CEO WFA: “Al onze kandidaten op de shortlist hebben een enorme impact gehad en laten zien hoe marketing een cruciale rol kan spelen bij het stimuleren van groei en een positieve maatschappelijke impact. Met zoveel onzekerheid in de wereld heeft onze sector meer dan ooit behoefte aan deze visionaire marketingleiders, mensen die hun teams kunnen inspireren en de toekomst omarmen.”

Ter herinnering, de ranglijst is een initiatief van de WFA en zijn mediapartner The Drum. Dit was al de zesde editie; de eerdere winnaars (Conny Braams – Unilever, Marc Pritchard - Procter & Gamble, Lubomira Rochet – L’Oréal, Raja Rajamannar - Mastercard en Keith Weed- Unilever) zijn terug te vinden in de WFA Hall of Fame.

Archief / AWARDS