Fr

AWARDS

Sustainability Professional en Pioneer 2023: de finalisten

Zondag 5 Februari 2023

De VBO en Time4Society hebben de shortlist voor de Sustainability Professional 2023 bekendgemaakt. Er zijn in totaal zes finalisten, drie Franstalige en drie Nederlandstalige, met één winnaar aan elke taalzijde.
 
Aan Nederlandstalige zijde zijn de genomineerden Geert Aelbrecht (Chief People Officer, Group Sustainability & ESG Officer, Besix), Wouter De Broeck (Sustainability Manager, Alsico) en Jasmien Wynants (Sustainability Manager, Xandres).
 
Bij de Franstaligen gaat het omPascale-Marie Barriquand (hoofd van Corporate Social Responsability Strategy, Innovation & Business Development, Luminus), Isabelle De Bruyne (Chief Sustainability Officer, CFE) en Bruno Van Sieleghem (Sustainability & CR Manager, The Cotton Group).
 
Het publiek kan hier stemmen (goed voor 25% van de stemmen).
 
Voor de Pioniers zijn de drie Franstalige finalisten Raoul Nihart (CEO, Luminus Solutions), Monica Santalena (medeoprichter, Directeur, 100000 Entrepreneurs) en Marie Droog (lid van de burgergroep Hastière en Transition).
 
Sophie Buysse (oprichter en directeur, Debatville), Koen Van Pottelbergh (oprichter, Refaced) en de tandem Mark Vandevelde - Greet Goegebuer (founders, Komrads) vervolledigen de lijst voor Vlaanderen.
 
De namen van de winnaars in beide categorieën zullen op 16 februari worden aangekondigd.

Archief / AWARDS