Fr

AWARDS

Nog twee weken om je dossier voor Agency of the Year in te dienen

Donderdag 26 Januari 2023

Nog twee weken om je dossier voor Agency of the Year in te dienen

Op 6 februari sluiten we de inschrijvingen van de dossiers voor onze Agency of the Year 2023 af. Ter herinnering, de formule van de Agency of the Year 2023 werd licht aangepast om de quoteringscriteria te verfijnen (zoals hier uitgelegd op de desbetreffende minisite) en de prestaties van de laureaten beter te valoriseren;
 
De grote nieuwigheid voor de prijs die de communicatiebureaus bekroont, zit in het feit dat voortaan ook Bronze, Silver en Gold worden toegekend in de zeven categorieën: AOTY, Best Newcomer, Most Entrepreneurial, Innovator, Specialist, Best Place to Work en Positive Impact. Dat betekent dat elke finalist (dus alle bureaus van wie de dossiers minstens 70% behaalden bij de eerste ronde, voor de live presentatie voor de jury), minstens Bronze behaalt in zijn categorie.
 
Net zoals vorig jaar wordt de jury voorgezeten door José Fernandez (D'Ieteren), met aan zijn zijde vooral adverteerders;
 
De namen van de finalisten worden op 6 maart bekendgemaakt en de live presentaties van de geselecteerde dossiers vinden plaats op 21 maart.
 
De prijsuitreiking staat gepland op 30 maart in de Spirito in brussel en zal worden voorafgegaan door een reeks debatten met de finalisten en de juryleden rond diverse thema’s die verband houden met de evolutie van de industrie. Deze debatten vinden plaats in UGC Toison d'Or, vlakbij de Spirito.
 
De Agency of the Year 2023 geniet de steun van Transfer, Teamleader, Azerion, Nielsen en NRJ.
 
Info en inschrijvingen hier.

Archief / AWARDS