Fr

AGENCIES

Alle radio's van NGroup bij Ogilvy Social.Lab

Woensdag 18 Januari 2023

Alle radio's van NGroup bij Ogilvy Social.Lab

Na NRJ en Chérie is het nu de beurt aan Nostalgie om zijn vertrouwen te schenken aan Ogilvy Social.Lab voor het beheer van de volledige communicatiestrategie en de verschillende campagnes. En dit op alle kanalen, om alle luisteraars van de radio zo goed mogelijk te bereiken. Uittredend bureau: Silver & Copper.

Miguel Aguza, marketing director van NGroup: “Met de komst van Nostalgie en Nostalgie+ bij Ogilvy Social.Lab worden onze radiomerken nu samengebracht binnen hetzelfde bureau. Wij zijn verheugd over deze dynamiek die tot doel heeft om nieuwe strategische, media- en creatieve denkwijzen te ontwikkelen voor al onze merken. Zo kunnen wij de toekomst met vertrouwen tegemoet zien en verder werken aan de modernisering van onze merken. In een moeilijke economische context, in een voortdurend veranderende concurrentiële omgeving en rekening houdend met opkomende trends is Ogilvy Social.Lab het bureau dat perfect beantwoordt aan onze behoeften inzake organisatie, kwaliteit en expertise.”

“Na de afgelopen jaren aan het merk en de campagnes van NRJ te hebben mogen werken, met name aan MixForBoobs dat zeer succesvol werd, is de toekomstige samenwerking met Nostalgie een belangrijke nieuwe stap waar het hele bureau blij mee is”, besluit Christophe Crasselts, chief client officer van Ogilvy Social.Lab.

Archief / AGENCIES