Fr

PEOPLE

Catherine De Block treedt toe tot het management van FamousGrey

Woensdag 14 December 2022

Catherine De Block treedt toe tot het management van FamousGrey

Catherine De Block, sinds juni 2019 client service director bij FamousGrey, is gepromoveerd tot chief commercial officer bij het beroemde bureau. Ze treedt ook toe tot het management van FamousGrey, aan de zijde van Francis Lippens (CEO), Peter Ampe (ECD) en Jonathan Detavernier (strategic partner), Joachim François (head of digital) en Ria Dreelinck (CFO).

We herinneren eraan dat Catherine De Block sinds november 2019 ook de coördinatrice is van het ecosysteem SILK dat het budget van Proximus beheert en samengesteld is uit vier bureaus. Die functie behoudt ze uiteraard. De Block deed ervaring op bij Saatchi & Saatchi, Boondoggle en BBDO.

Francis Lippens, CEO van FamousGrey: “Na de groei van onze strategische en creatieve teams in de afgelopen jaren was de tijd rijp om de commerciële afdeling verder te structureren. Catherine is al enkele jaren een solide pijler in onze organisatie, dus ik ben bijzonder blij haar aan boord te halen in ons bestuur. We versterken onze ambitie en wapenen ons nog meer voor de toekomst.”

Archief / PEOPLE