Fr

CREATIONS

De beste burger? Buzzman smult van het debat

Dinsdag 29 November 2022

De beste burger? Buzzman smult van het debat

In Frankrijk lanceerde Buzzman een nieuwe Burger King-campagne die heel wat stof doet opwaaien op de sociale netwerken... maar misschien niet zo veel als het "privé"-gesprek dat in het filmpje wordt gevoerd tussen een koppel dat kibbelt over welke burger de beste is: die van McDonald's, KFC, Quick of Five Guys - die allemaal bij naam worden genoemd. Een gesprek dat snel ontaardt in een levendig publiek debat waar onze Franse vrienden zo goed in zijn.
 
De spot is geregisseerd door Adrien Armanet in een productie van Henry. Met een speciale vermelding voor het acteerwerk en de acteursregie.
 
Het debat begon op 26 november op de sociale netwerken, met een teasende fase op Twitter die werd voortgezet op tv. De film is beschikbaar in verschillende formaten (120", 60" en 30") en werd voor het eerst onthuld tijdens de rust van de wedstrijd Frankrijk-Denemarken.
 
Het was een gelegenheid om eraan te herinneren dat er genoeg tijd is om hun favoriete hamburger te bespreken onder het genot van een Whopper.

Archief / CREATIONS