Fr

BRANDS

Quick geeft andere invulling aan Black Friday met Happiness

Woensdag 23 November 2022

Quick geeft andere invulling aan Black Friday met Happiness

Naar aanleiding van Black Friday lanceert Quick in samenwerking met Happiness op 25 november de ‘BaQpack’, een uniek gamma van rugzakken die speciaal zijn ontworpen voor donkere herfstavonden en -nachten. Het reflecterende Q-logo zorgt ervoor dat fans van het merk die de rugzak dragen beter zichtbaar zijn in het donker.
 
Elke ‘BaQpack’ werd gerecycleerd van gebruikt Quick-promotiemateriaal en is, net als Quick zelf, een echt Belgisch verhaal. De rugzak is ontworpen door de Antwerpse ontwerper Sander Bos, die nota bene ooit zelf in een Quick werkte om zijn persoonlijk modelabel op te starten.
 
Ook de productie is 100% Belgisch. Daarvoor deed Quick een beroep op de diensten van de Brusselse werkplaats L'Ouvroir, die mensen met een handicap tewerkstelt. Elke ‘BaQpack’ is 100% handgemaakt van verschillende Quick-reclamezeilen, wat dus elk model 100% uniek maakt. 
 
De officiële lancering van de rugzakken is voorzien voor 25 november, maar fans kunnen de BaQpack al ontdekken op Quick.be. Daar kunnen ze een van de 100 rugzakken van de limited edition reeks bemachtigen aan de prijs van 24,95 euro.
 
De trafiek naar de website wordt gegenereerd door een digitale campagne.

Archief / BRANDS