Fr

AGENCIES

Stef Selfslagh keert terug door de grote poort bij LDV United

Maandag 21 November 2022

Stef Selfslagh keert terug door de grote poort bij LDV United

Stef Selfslagh verlaat Fauconnier+Selfslagh, het consultancybureau dat hij oprichtte met Marc Fauconnier, om LDV United te vervoegen. Daar zal hij samen met Dries De bruyn de creatie leiden.

Stef Selfslagh, ex-CD van Duval Guillaume en Boondoggle, keert dus terug naar zijn creatieve roots. Hij maakte immers naam bij LDV United en dit zowel in België als op het internationale toneel door tussen 1993 en 2000 talloze prijzen te winnen in duo met Ivan Moons (de huidige CD bij iO).

Stef Selfslagh volgt Denis Vandewalle op die in juli besloot om afscheid te nemen van het bureau.

De CEO van LDV United, Harry Demey, en managing van het bureau, Petra De Roos, benadrukken dat ze het nieuwe CD-duo de nodige ruimte en vrijheid zullen bieden om hun doelen te bereiken.
 
Stef Selfslagh: “"LDV was mijn eerste reclamelief en je eerste lief vergeet je nooit. Toch ga ik niet naar LDV omdat ik er een verleden heb, maar omdat ik er een toekomst zie. De 'We Create Fans for Brands'-filosofie van het bureau staat - mits ze een radicaal hedendaagse invulling krijgt - nog steeds als een huis. Ik vind het mooi dat LDV niet in de creatieve marge opereert, maar onverminderd de ambitie koestert om met haar werk de populaire cultuur te voeden en te beïnvloeden."

“Ik heb bij Fauconnier+Selfslagh uitstekende jaren gehad”, voegt hij nog toe. “Met Marc samenwerken was een voorrecht en onze klanten schotelden ons boeiende strategische vraagstukken voor. Maar het creatieve bloed kruipt waar het niet gaan kan: na twee jaar en half had ik opnieuw zin om bij een bureau mee de creatieve lijnen uit te zetten.”

Archief / AGENCIES