Fr

BRANDS

De MIVB haalt Angèle en Digizik weer aan boord

Dinsdag 15 November 2022

De MIVB haalt Angèle en Digizik weer aan boord

Na een eerste samenwerking in 2018, naar aanleiding van de release van het album ‘Brol’, slaan Angèle en de MIVB opnieuw de handen in elkaar voor een 100% Brusselse actie. Die wordt weer in goede banen geleid door Digizik.

Deze keer grijpen de artieste en de vervoersmaatschappij de heruitgave van het album ‘Nonante-Cinq’ aan om een speciale ervaring te bieden aan reizigers van buslijn 95. In de tweede helft van november wordt de bus aangekleed in de kleuren van het album. Aan boord zullen de reizigers het opnieuw uitgebrachte album van Angèle kunnen beluisteren dankzij QR-codes die in het voertuig hangen. Verder worden alle haltes op de buslijn aangekondigd door Angèle zelf, althans door haar stem die vooraf opgenomen is...

Passagiers van buslijn 95 zullen ook kunnen deelnemen aan een wedstrijd om prijzen te winnen, zoals exclusieve toegang tot de repetities en het concert van Angèle in Vorst Nationaal op 20, 21 en 22 december, gesigneerde vinylplaten en albums én een aantal andere prijzen.

Angèle zal tot slot een exclusief interview geven aan boord van de bus. Dat zal te ontdekken zijn op vibes.mivb.be, het muziekplatform van de MIVB.

Archief / BRANDS