Fr

BRANDS

Ikea biedt een jaar lang gratis balletjes (by Focalys)

Woensdag 9 November 2022

Ikea biedt een jaar lang gratis balletjes (by Focalys)

In Australië heeft Ikea onlangs een verrassende actie gelanceerd om de aandacht te vestigen op zijn getrouwheidsprogramma. Het bedrijf heeft een kaart gecreëerd met als naam ‘BallerCard’, die slechts aan enkele leden is voorbehouden en waarmee zij het hele jaar door gratis gehaktballetjes kunnen verkrijgen!

De BallerCard wordt verstuurd naar 250 geselecteerde leden van het Ikea Family-programma. Ze wordt geleverd in een prestigieuze doos die bij opening een vlees- of groentegeur verspreidt. De kaart biedt toegang tot een jaar lang gratis Ikea-gehaktballen op vertoon van de kaart in een Ikea-winkel.

Het initiatief werd gepromoot op de sociale mediakanalen van het merk met de video ‘BallerCard - Ikea Autralia’ en de volgende grappige boodschap: “80 keer exclusiever dan de zwarte kaart van Amex, 591 keer zeldzamer dan een origineel schilderij van Picasso en in het bezit van slechts 0,00004% van de bevolking”... De campagne nodigt fans uit om zich in te schrijven voor het gratis Family-programma op ikea.com.au.

Met deze actie laat Ikea zien dat het de leden van zijn getrouwheidsprogramma blijft verrassen en verwennen.

Archief / BRANDS