Fr

CREATIONS

No rules?, door Damien Lemaire (MM)

Zaterdag 5 November 2022

No rules?, door Damien Lemaire (MM)

Een baseline met cultstatus die aan de basis lag van een van de meest emblematische campagnes aller tijden.
 
Onze oudere lezers herinneren zich vast de televisiespot waarin ’s werelds beroemdste Highlander Sharon Stone trakteert op zijn versie van haar benenspel. Of die andere productie met Hollywood-allures waarin dezelfde Highlander de All Blacks de mond snoert met een viriele en overduidelijk imposante haka.
 
Grandioze campagnes zoals we er graag opnieuw veel meer zouden zijn; een verlangen dat nog niet voor vandaag (of morgen) zal zijn.
 
Ik moet toegeven dat de Franse humorist Pablo Andres me vaak aan het lachen maakt, maar alleen in kleine doses tot het irritant wordt. Lees: van minder dan 3', dat is de lengte van de video's die hij regelmatig deelt op Facebook en waarin hij personages speelt die onwaarschijnlijk of onuitstaanbaar zijn, al naargelang.
 
Zijn laatste video is duidelijk geen uitzondering op de regel, behalve dat ik er helemaal niet kon om lachen (hoewel de video maar 2’ duurt).
 
Trouwens, als je deze eenmaal gezien hebt, durf ik te wedden dat je mijn mening zult delen, al helemaal als je een van die oudere lezers bent.
 
Gezien? Wat denk je? Alweer een duidelijk bewijs dat te veel alcohol echt gevaarlijk is voor je (geestelijke) gezondheid. En dat William Lawson’s nog altijd even ongenaakbaar is. De kans is heel groot de ‘great’ Jean-Luc Walraff zich omdraait in zijn hangmat, ginder ver in zijn geliefde Toscane.

Archief / CREATIONS