Fr

CREATIONS

Wunderman Thompson palmt Eén in voor 11.11.11

Donderdag 3 November 2022

Wunderman Thompson palmt Eén in voor 11.11.11

Op 1 november maakte de Zambiaanse weervrouw Peggy Thole Zulu haar opwachting in plaats van de gebruikelijke presentator, tot grote verbazing van de kijkers van Eén.
 
Peggy Thole Zulu sprak niet alleen over de situatie in Zambia. Zij gaf andere voorbeelden van zorgwekkende klimaatveranderingen, zoals de stijgende zeespiegel in Bangladesh en de aanhoudende bosbranden in Brazilië. Elk van die situaties is een gevolg van de klimaatverandering, vooral in landen die het minst aan de crisis hebben bijgedragen. Tot slot riep de presentatrice de kijkers op om samen in actie te komen tegen het wereldwijde klimaatonrecht.
 
De stunt werd door influencers gedeeld op sociale media en trapt de grote 11.11.11 eindejaarscampagne van Wunderman Thompson af.
 
De komende weken zullen nog meer speciale weerberichten worden uitgezonden op Eén. De campagne zal worden versterkt door een digitaal luik dat leidt naar een speciale website, evenals op het weer gebaseerde sociale advertenties, die potentiële donoren zullen bereiken op basis van het lokale weer van de dag.

Archief / CREATIONS