Fr

CREATIONS

Happiness introduceert scary ingredients voor Spa Fruit

Dinsdag 1 November 2022

Happiness introduceert scary ingredients voor Spa Fruit

Naar aanleiding van Halloween besloten Happiness en Spa Fruit dat het het ideale moment was om te praten over de ‘horror’ die we vaak onbewust in ons lichaam stoppen.

Sommige frisdranken bevatten, om in de halloweensfeer te blijven, namelijk ‘scary ingredients’ zoals kunstmatige kleurstoffen, zoetstoffen en andere chemische additieven. Ingrediënten die consumenten niet echt kennen en/of herkennen. Nochtans kunnen die ingrediënten een negatieve invloed hebben op hun gezondheid.

Dat is waarom het gelukkige bureau en Spa Fruit ‘Scary ingredients’ lanceerden via audiostories op Spotify en radio. Bedoeling was op een ludieke manier de luisteraars bewustmaken van de horror die deze ingrediënten voor ons lichaam veroorzaken.

De campagne besluit dat er met Spa Fruit een gezond alternatief bestaat, met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 0% ‘scary ingredients’.

De campagne werd op een soortgelijke manier gelanceerd: voorbijgangers werden door angstwekkende crime scenes in het straatbeeld aangemaand om zelf de ‘scary ingredients’ in de Spotify-verhalen te ontdekken door een QR-code te scannen. Alles werd gefilmd en gedeeld via TikTok.

Archief / CREATIONS