Fr

PEOPLE

Gregory Ginterdaele keert terug bij Ogilvy Social.Lab

Dinsdag 25 Oktober 2022

Gregory Ginterdaele keert terug bij Ogilvy Social.Lab

Iets meer dan een jaar na zijn vertrek bij het bureau om CD bij BBDO te worden, is Gregory Ginterdaele terug van weggeweest bij Ogilvy Social.Lab, waar hij in 2019 begon als concept provider, voordat hij een jaar later werd gepromoveerd tot ECD.

De creatief vervoegt het bureau als CD, aan de zijde van ECD Willem Van Den Hoof om een aantal lokale en internationale klanten te begeleiden.

Antoinette Ribas, de creatieve wederhelft van Gregory Ginterdaele bij BBDO (onder andere), blijft alleen op post (voorlopig althans, want er wordt gezocht naar versterking). Ter herinnering, de ECD van het bureau, Jan Dejonghe, verlaat ook weldra het bureau om bij AdSomeNoise te beginnen...

“Toen Rob Hill (de CEO van het bureau, nvdr.) me belde, was ik nieuwsgierig en meteen enthousiast”, aldus Gregory Ginterdaele. “En hoe zou ik dat niet kunnen zijn? Ogilvy Social.Lab is immers een bureau met een uniek profiel in België. Voor mij is dit bureau echt gericht op de toekomst. Met een zeer straffe strategische afdeling en met een creatieve en media knowhow over sociale media die in heel de wereld gerenommeerd is. Mijn tijd bij Ogilvy Social.Lab was zeer boeiend en heeft me geleerd om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken, nieuwe reflexen aan te kweken en de confrontatie aan te gaan met nieuw gedrag en nieuwe opportuniteiten die technologie biedt. En ik moet toegeven dat de positieve energie en zijn ‘community van talent wereldwijd’ een echte verademing zijn.”

Archief / PEOPLE