Fr

BRANDS

De KBVB slaat zijn tent op in Vilvoorde voor het WK voetbal

Donderdag 20 Oktober 2022

De KBVB slaat zijn tent op in Vilvoorde voor het WK voetbal

In het kader van de tweede ‘#Deviltime’ campagne heeft de Belgische voetbalbond aangekondigd alles in het werk te zullen stellen om de (zeer) talrijke fans die het WK in ons land zullen beleven, in de stemming te brengen, te beginnen met een dorp in een ‘Lawrence of Arabia’-achtig decor, gekoppeld aan een schattenjacht, met QR-codes in de vorm van Duivels om prijzen te winnen, en voor de jongere supporters een virtuele RBFA-wereld op Roblox, gecreëerd in samenwerking met ING.

The Desert’, het officiële dorp van de Rode Duivels supporters, wordt in Vilvoorde opgezet. Fans zullen er alle wedstrijden van de Belgen live kunnen volgen op grote schermen in een sprookjesachtige omgeving, inclusief waarzeggers, buikdanseressen en vuurspuwers, evenals dj's van Stubru. Ze zullen in deze unieke setting voor een magische sfeer zorgen tijdens elke wedstrijd.

Net als bij het recente EK voor vrouwen zullen de fans opnieuw duizenden QR-codes kunnen zoeken. Door ze in de RBFA-app te scannen, sparen ze punten die ze vervolgens kunnen inwisselen voor goodies, zoals gesigneerde shirts, smartphones, voetballen, concertkaartjes...

Archief / BRANDS