Fr

AWARDS

Sponsorship Awards: de genomineerden

Maandag 17 Oktober 2022

De Sponsorship Awards die sinds 2014 ‘s lands beste sponsoringcases bekronen, maken hun finalisten bekend. Dat zijn AA Drink met ‘AA Drink Spartacus Run’, AG met ‘Prove Impossible Wrong’, AG met ‘NXTG cycling team’, Betcenter ‘Betcenter Freestyle vs. Futsal Challenge’, BNP Paribas Fortis met ‘Compagnon De Route’, Carrefour met ‘All Together Behind The Red Flames’, Wave met ‘Crelan x 3x3 World Cup campaign’, Eleven met ‘Eleven Ultimate Shirt’, Ethias met ‘Ethias & Wout van Aert’, Royal Belgian Football Association met ‘adidas x Tomorrowland x RBFA: Love - Come Together’, X2O met X2O Badkamerstrofee en ION met ‘ION Hockey League’.
 
Uit deze genomineerden selecteert de jury voorgezeten door Yves De Voeght na presentatie van de dossiers door de kandidaten de winnaar van de Gold, Silver en Bronze voor de Best Sponsorship. De jury selecteert ook zijn ‘Coup de Cœur’.
 
De winnaar van de Gold neemt ook deel aan de volgende editie van de ‘Best of Europe Award’, georganiseerd door de European Sponsorship Association (ESA) in Londen. De winnaars worden bekendgemaakt in het verlengde van het event SponsorLive op 17 november. Ontdek het programma hier.

Archief / AWARDS