Fr

BRANDS

Jupiler gelooft nog altijd in de Rode Duivels

Woensdag 21 September 2022

Jupiler gelooft nog altijd in de Rode Duivels

Tijdens het WK voetbal in 2018 veranderde het zijn merknaam in ‘Belgium’; tijdens Euro 2021 lanceerde het een rood bier en ook voor het aankomende WK in Qatar pakt Jupiler uit met een stunt. Het merk lanceert ‘Believe’, een nieuwe slogan en vooral een nieuw supporterslied van de Rode Duivels geschreven door het bekende duo Dimitri Vegas & Like Mike. Het is vanaf vrijdag 23 september te vinden op alle streamingplatformen. Daarbij hoort ook een overwinningsteken dat wordt verkregen door het opsteken van de wijs- en pinkvinger, naar het beeld van de iconische Jupiler-stier.

Verder kondigt Jupiler nog andere initiatieven aan, zowel voor als tijdens het WK, om de Belgen aan te sporen om te supporteren voor de nationale ploeg, zowel thuis, op café als op publieke bijeenkomsten, zoals in het Maritiem Station dat zal worden omgetoverd tot een voetbaltempel.

Believe T-shirts en Jupiler-producten met daarop de beeltenis van de Rode Duivels moeten tot slot uitgroeien tot collector items. Het merk wil zowat 150 miljoen flesjes en blikjes in de kleuren van de campagne verkopen; de eerste producten zijn reeds te verkrijgen in de grotere supermarkten.

Archief / BRANDS