Fr

BRANDS

Buzzman kattig voor Back Market

Dinsdag 20 September 2022

Buzzman kattig voor Back Market

De nieuwe campagne van Buzzman voor Back Market legt de nadruk op de voordelen van refurbishing met een simpele boodschap: door op Back Market te kopen of te verkopen, kan iedereen een nieuw leven geven aan een elektronisch toestel. Die boodschap wordt op behoorlijk geniale wijze belichaamd door een indrukwekkend aantal katten in een spot met hitchcockiaanse allures, geregisseerd door de vaak bekroonde Amerikaanse regisseur Tom Kuntz.
 
Aan de basis van de spot ligt de legende die wil dat katten overal ter wereld zeven (of soms zelfs negen) levens toegeschreven krijgen. Dat voorrecht zijn ze nu dus kwijt, aldus Back Market dat in ‘Sorry Cats’ toont op wat voor spectaculaire en onrustbarende manieren de katten zich verzetten tegen die vele levens van refurbished smartphones, computers, headsets,… De beestjes proberen zelfs een refurbishing werkplaats te veroveren.
 
Let ook op de nieuwe baseline van het merk, ‘Hello Again’: een knipoog naar het iconische ‘Hello’ dat verschijnt telkens je een Apple-toestel aanzet.
 
De campagne loopt in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland, op tv, in de bioscoop en via OLV. Ze wordt ook ondersteund door een So-Me- en affichageluik.

Archief / BRANDS