Fr

BRANDS

MINI zet elektrisch model in de schijnwerpers

Woensdag 14 September 2022

MINI zet elektrisch model in de schijnwerpers

Om zijn elektrische model in de kijker te zetten, ontwikkelden MINI Belux en The Marcom Engine een nieuwe campagne voor de MINI Electric, met als tagline: ‘Net als je dacht dat het niet leuker kon.’ Die omvatte naast een digitaal luik een opmerkelijke actie met als hoofdonderdeel de MOF36 op de Generaal Jacqueslaan, waarbij de MINI Electric aangesloten is op de voor de gelegenheid geïnstalleerde oplaadstations. Daarnaast wordt de visual getoond op alle grote formaten (digitaal en papier) van Clear Channel op straat en in stations.
 
“De MINI Electric is het uithangbord van ons merk geworden, en maakt de brug naar onze full electric toekomst. Van al onze modellen komt het typische MINI go-kart rijgevoel misschien nog het meest tot zijn recht in deze elektrische variant, vandaar onze focus op amusante kleuren en een headline die focust op plezier. De keuze voor OOH als versterking naast onze digitale campagne ligt ‘m vooral aan de periode: de eerste 2 weken van september zijn dit jaar voor het eerst sinds 2019 zonder enige vorm van lockdown of COVID-restricties, dus we kunnen spreken van een serieuze ‘back to school’ periode op de weg. Ideaal om dus in het straatbeeld aanwezig te zijn.”, Stijn Vermeulen, Marketing Manager MINI - BMW Group Belux.
 
De campagne loopt tot 18 september en is het resultaat van een samenwerking tussen MINI Belux, Initiative, Media.Monks, Serviceplan, Rapport, Urban Media en Clear Channel.

Archief / BRANDS