Fr

PEOPLE

Julie Wijns volgt Gauthier Elslander op aan het hoofd van Initiative

Dinsdag 16 Augustus 2022

Julie Wijns volgt Gauthier Elslander op aan het hoofd van Initiative

Julie Wijns (foto) die tot dusver en sinds zes jaar managing director was van Magna (de afdeling Partnerships & Investments van Mediabrands in België), neemt dezelfde functie op bij Initiative. Ze volgt Gauthier Elslander op; hij wordt op zijn beurt chief consultancy binnen de groep.
 
Bij Magna wordt Julie Wijns vervangen door een duo: Christine Defour als trading director en Julie Praet als head of Magna. Beiden beschikken al over een ruime ervaring in de mediasector.
 
Eerder was Julie Wijns directrice trading bij Zenith, nadat ze ook zes jaar bij UM gewerkt had.
 
Karel Goethals, COO van Mediabrands België: “We zijn ongelooflijk trots en blij om deze evolutie binnen onze groep vandaag te mogen aankondigen. In een wereld en sector waar de verandering steeds blijft versnellen moeten we de vinger aan de pols houden en de talenten die we hebben inzetten waar ze het meeste kunnen betekenen voor onze adverteerders en de gehele markt. We zijn heel verheugd met de uitdagingen die Gauthier, Christine en beide Julie’s met beide handen vastgrijpen en de kansen die we onze mensen kunnen bieden om binnen de organisatie evolueren naar andere rollen. Ik vind het fantastisch om te kunnen leunen op een sterk en divers team om ons nog sterker te maken.”

Archief / PEOPLE