Fr

BRANDS

Orange sponsort Union met hey!

Dinsdag 2 Augustus 2022

Orange sponsort Union met hey!

Orange Belgium en zijn digitale merk hey! hebben hun sponsoring van Union Saint-Gilloise afgetrapt naar aanleiding van de wedstrijd tegen tegen Rangers FC in de derde voorronde van de UEFA Champions League.

Isabelle Vanden Eede, chief brand, communication & CSR bij Orange Belgium: “Deze sponsoring helpt ons om de naambekendheid van hey! te versterken en stelt ons in staat om de partner van een club te worden die onze merkwaarden deelt. Net als hey! staat Union erom bekend dingen op een andere manier te doen, tot de essentie te gaan en te bouwen op sterke waarden. De voorbije jaren heeft de club op een zeer authentieke manier fantastische resultaten behaald en wij willen hen steunen bij hun volgende stappen. Onze CSR-doelstellingen lopen parallel en versterken elkaar. Deze samenwerking is het begin van een mooi verhaal, met gedeelde waarden op het vlak van brand personality en een betrokkenheid in het hart van de Belgische samenleving.”

De sponsoring gaat verder dan alleen branding, aldus het persbericht. Voor elk gescoord doelpunt van Union Saint-Gilloise ontvangen klanten van hey! een voordeel. Bovendien kan elke supporter van Union Saint-Gilloise profiteren van voordelen wanneer hij of zij lid wordt van de hey! Community.

Archief / BRANDS