Fr

AGENCIES

Multipharma, Tom&Co en de RTBF kiezen voor Clicktrust

Maandag 25 Juli 2022

Clicktrust verwelkomde onlangs drie nieuwe klanten in zijn portfolio: Multipharma, Tom&Co en de RTBF.

Voor de farmacieketen Multipharma is het digital media data-driven bureau uit Brussel verantwoordelijk voor het opzetten en de strategie van verschillende performance marketingkanalen, zowel voor de always-on campagnes als de meer periodieke campagnes. Het bureau zal zich ook bezighouden met de analytics en de dashboarding.  

Multipharma zal ook samenwerken met Clicktrust om de juiste KPI’s te bepalen, met behulp van de media mix modeling oplossing die het bureau intern in huis heeft, om aldus beter de impact van de upper funnel kanalen op de performance te begrijpen.  

Tom&Co heeft eveneens voor Clicktrust gekozen voor de ontwikkeling van zijn digitale strategie en de uitvoering van zijn campagnes. De focus ligt op de online zoekopdrachten en offline aankopen. Ook bij deze samenwerking komen analytics en dashboarding aan bod. Het bureau heeft reeds een volledige audit uitgevoerd en werkt al duchtig aan de eerste periodieke campagnes. 

Tot slot werd Clicktrust gecontacteerd door de RTBF voor de creatie van een performance media dashboard. Doelstelling is een betere visie te hebben over de algemene digitale performance en uiteindelijk de verschillende stakeholders te helpen de juiste beslissingen te nemen.

Archief / AGENCIES